دوران بارداری خود را چگونه گذراندید؟
تا چه میزان بهداشت را در دوران بارداری خود رعایت کردید؟
تصمیم به بارداری دارید؟ پس بهتر است راه های پیشگیری از عفونت واژن را بدانید…
مراقبت های بهداشتی دوران بارداری می تواند در کیفیت این دوران و حال خوب مادر تاثیر گذار باشد…
تغذیه و آزمایشات در دوران بارداری بسیار مهم می باشد و همه ی پزشکان به سلامت و مراقبت در این دوران اهمیت ویژه ای می دهند.
اگر در دوران بارداری برای رابطه ی جنسی دچار مشکل شده اید می توانید از سکس تراپی کمک بگیرید.
در اولین مراجعه ی شما بعد از بارداری به متخصص زنان و زایمان، چه مواردی مطرح می شود؟
در اولین ملاقات شما و پزشک آزمایشات لازم مانند: پاپ اسمیر، سونوگرافی، معاینات لگن و … بررسی می گردد. آزمایش خون و آزمایش ادرار به ترتیب برای بررسی آهن خون و قند خون انجام می گردد.
یکی از آزمایشات مهمی که در دوران بارداری در پیش گرفته می شود؛ تست پاپ اسمیر می باشد. در این تست به غربالگری دهانه رحم پرداخته می شود. در ادامه به اهمیت مراقبت های دوران بارداری و بررسی مراقبت های لازم در این دوران می پردازیم.
توصیه می شود؛ هر چهار هفته یک بار و در ماه های هفتم و هشتم بارداری هر دوهفته یک بار با متخصص زنان و زایمان در ارتباط باشید. ماه های آخر بارداری بسیار مهم می باشد و به مراقبت های بیشتری نیاز است.
تقریبا همه ی ما از اهمیت مراقبت های بعد از جراحی زیبایی و درمانی آگاه هستیم. به طور کل می توان گفت فرآیند مراقبت بسیار مهم می باشد. حالا تصور کنید که قرار است از دو نفر مراقبت کنید. پس حساسیت بیشتری باید به خرج داد.
مراقبت های دوران بارداری از مراقبت های بعد از لابیاپلاستی هم مهم تر می باشد.
برای یک سفر چند روزه برنامه ریزی میکنی اما برای اقدام به بارداری و مراقبت های دوران بارداری برنامه ای نداری؟
مگه میشه!!
جدول مراقبت های بارداری می تواند توسط متخصص زنان در اختیار شما قرار داده شود تا با تمام نکات لازم در دوران بارداری آشنا شوید. جدول مراقبت های دوران بارداری، مراقبت های این دوران را به صورت هفتگی و ماهانه ارائه می دهد و زمان آزمایشات لازم در زمان بارداری را برای شما مشخص می کند.
⛔️ هشدار!
خونریزی های دوران بارداری را جدی بگیرید…
در این قسمت به بررسی خونریزی های دوران بارداری در ماه های مختلف بارداری می پردازیم.
تعداد معدودی از زنان ممکن است در ۱۲ هفته ی اول بارداری خونریزی های جزئی را مشاهده کنند. علل احتمالی این خونریزی ها عبارتند از:
⬅️ خونریزی ناشی از جایگزینی
⬅️ سقط جنین
⬅️ بارداری نابجا
⬅️ حاملگی پوچ
اگر در اواسط بارداری خود دچار خونریزی شده اید بهتر است کمی جدی تر به این مسئله نگاه کنید. خونریزی در ۳ ماهه دوم می تواند به علت موارد زیر باشد که نیاز به بررسی سریع پزشک دارد:
⬅️ جفت سر راهی
⬅️ پارگی جفت
⬅️ پارگی رحم
⬅️ عروق خونی سر راهی
⬅️ زایمان زودرس
خونریزی در ماه های آخر بارداری به علل زیر می باشد؛
⬅️ آسیب به گردنه رحم یا واژن
⬅️ پولیپ
⬅️ سرطان
یکی از احتیاط هایی که پزشک زنان بعد از بررسی وضعیت شما در نظر می گیرد؛ ورزش و انجام برخی فعالیت ها می باشد. ممکن است شما به دلایلی منع از ورزش داشته باشید و نیاز به استراحت مطلق باشد. اما در برخی شرایط پزشک به مادران؛ ورزش را پیشنهاد می کند تا بارداری و زایمان سالم تری را داشته باشند.
رژیم غذایی همیشه مهمه…
سبک زندگیت رو سالم کن…
متخصص زنان به شما کمک می کند تا در دوران بارداری رژیم غذایی متعادل و متنوع را در پیش بگیرید. در مصرف گوشت و ماهی احتیاط لازم را داشته باشید و از مصرف برخی ماهی ها مانند؛ کوسه، اره ماهی و شاه ماهی اجتناب نمایید.
یکی از مواردی که در این دوران بسیار توصیه می گردد؛ اجتناب از سیگار کشیدن و دوری از الکل می باشد.
تغذیه کامل و مناسب به رشد هوش کودک زیادی می کند و یک برنامه غذایی سالم و کامل بسیار مهم می باشد.